Corona update

Beste bezoeker van Zwembad Dukenburg,

Zoals de meeste van u wel zullen hebben gehoord moeten de regels weer worden aangescherpt. Uiteraard zijn wij hier niet blij mee.

Voor ons houdt dit in dat we weer scherper moeten gaan letten of iedereen zich aan de regels houdt voor u als bezoeker niet leuk maar voor onze medewerkers ook niet. Ze zijn niet aangenomen om politieagent te spelen. Maar helaas moeten ze nu deze rol wel vervullen. Gelukkig bij de meeste niet, maar toch. Ik wil u dan ook vragen om te luisteren naar de aanwijzingen van onze medewerkers en hun normaal en met respect te blijven behandelen.

Wat gaat er veranderen:

In eerste instantie betreft dit de zwemlessen.

  • We hebben 2 grotere kleedruimtes ingericht en er mocht weer gedoucht worden. Dit wordt teruggedraaid.
  • Kinderen komen binnen met zwemkleding onder bovenkleding.
  • Kleden zich om in het voorstuk.
  • Ouders begeleiden de kinderen naar het badje
  • Geen gelegenheid tot douchen
  • Ouder verlaten de ruimte via de blauwe deur bij de trap
  • En verlaten daarna het zwembad. Ik begrijp heel goed dat het weer slechter wordt en dat het uiterst vervelend is om naar buiten te moeten. Er is echter geen keus. Het is dit of geen zwemlessen meer terwijl u wel mag betalen.
  • Ouders halen kinderen op bij badje na les (5 minuten van te voren aanwezig)
  • Niet douchen
  • Gelijk omkleden in de wisselcabines.

De reden hiervoor is dat de ouders bij de douches blijven staan, geen 1,5 meter afstand houden en de doorgang blokkeren. Dit is niet toegestaan. Gezondheid van u, andere bezoekers en zeker ook onze medewerkers staat op nr. 1. Wat u ook over de maatregel denkt, wij willen niet in de problemen komen door besmettingen en/of het niet houden aan de door de overheid opgelegde maatregelen.

Zoals ik al eerder aangaf gaat het over het algemeen goed. Daarom gaat de maatregel van niet douchen eerst in voor deze groep. Blijkt later dat er ook bij andere activiteiten problemen ontstaan dan zullen ook de maatregel voor die groepen worden aangepast.

Georg Dietrich

Bedrijfsleider

Bezoekadres

logo-small

Zwembad Dukenburg
Meijhorst 7041
6537 EP Nijmegen

Informatie

Telefoon (024)844 2348
info@zwembaddukenburg.nl

Route

Bus

Lijn 331 richting Weezenhof
Rijdt elke 30 minuten en stopt op 5 minuten loopafstand (300 meter) halte Meijhorst – Sporthal.
Lijn 6 richting Malvert
Rijdt elke 15 minuten en stopt na 17 minuten op halte Malvert – Orangerie.

Trein

Station Nijmegen Dukenburg ligt op ca. 3 km en 7 autominuten afstand. Elk half uur is er een (directe) busverbinding.

Openbaar vervoer:    9292ov

AUTO

Vanaf richting Venlo: volg de A73 en neem afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg rechts de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg en sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.

Vanaf richting Nijmegen/Beuningen: volg de A73 en neem (de E31) afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg links de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.