Coronavirus

Dames en heren,

De maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus in de hand te houden zijn zoals u allen weet verlengd. Dit houdt ook in dat wij in ieder geval tot 28 april gesloten zullen zijn. Op 21 april zal er meer bekend worden en hopelijk kunnen we dan meer duidelijkheid geven.

Wel zijn wij nog hard bezig om het zwembad om ons zwembad  op te knappen. De losse kleedcabines zijn we aan het vernieuwen. In het ondiepe bad zijn wat tegels vervangen en voegen gerestaureerd. Verfwerk wordt bijgewerkt. Allemaal zaken waar we nu wat tijd voor hebben en die het zwembad weer wat mooier maken.

Georg Dietrich

Bezoekadres

logo-small

Zwembad Dukenburg
Meijhorst 7041
6537 EP Nijmegen

Informatie

Telefoon (024)844 2348
info@zwembaddukenburg.nl

Route

Bus

Lijn 331 richting Weezenhof
Rijdt elke 30 minuten en stopt op 5 minuten loopafstand (300 meter) halte Meijhorst – Sporthal.
Lijn 6 richting Malvert
Rijdt elke 15 minuten en stopt na 17 minuten op halte Malvert – Orangerie.

Trein

Station Nijmegen Dukenburg ligt op ca. 3 km en 7 autominuten afstand. Elk half uur is er een (directe) busverbinding.

Openbaar vervoer:    9292ov

AUTO

Vanaf richting Venlo: volg de A73 en neem afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg rechts de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg en sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.

Vanaf richting Nijmegen/Beuningen: volg de A73 en neem (de E31) afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg links de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.