Informatie


Vertrouwenspunt Sport & doorverwijzing vertrouwenspersonen NOC*NSF

Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ streeft – met de branche – naar een zwemklimaat zonder ongewenste intimiteiten en acht het van belang dat ongewenste omgangsvormen, waaronder seksuele intimidatie, wordt voorkomen en bestreden.

Als branche-instituut vinden wij het belangrijk dat zowel de professionals als de consumenten van de branche in vertrouwen met een deskundige kunnen praten en advies kunnen krijgen..

Vertrouwenspunt Sport
Om dit mogelijk te maken is met ingang van 1 mei 2010 het Vertrouwenspunt Sport van NOC*NSF beschikbaar voor de zwembadbranche. Het telefoonnummer van het Vertrouwenspunt Sport is: 0900 202 5590 en kost € 0,10 per minuut. De hulplijn met deskundige hulpverleners is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zondag is er geen bereikbaarheid.

Vertrouwelijk
Medewerkers van de zwembaden, ouder(s), verzorger(s), leden van een zwemvereniging, eigenaren of medewerkers van een zwemschool, leerkrachten en anderen die betrokken zijn bij (school) zwemmen kunnen vertrouwd, met iemand van buitenaf, praten, vragen stellen, twijfels of klachten uitspreken dan wel om advies vragen.

Bedoeling
Het Vertrouwenspunt Sport is bedoeld voor éénmalige en kortdurende ondersteuning en biedt diverse mogelijkheden: van het bieden van een luisterend oor tot het geven van korte adviezen of doorverwijzing naar bijvoorbeeld een vertrouwenspersoon uit de poule van vertrouwenspersonen van NOC*NSF.

Begeleiding
De vertrouwenspersoon kan door het Vertrouwenspunt Sport worden ingeschakeld voor bijvoorbeeld slachtoffers van ongewenst gedrag/seksuele intimidatie, beschuldigden en mensen die zich afvragen of zij de grens van het toelaatbare overschrijden. De begeleiding van de vertrouwenspersoon is uitsluitend voor de aangever en de beschuldigde. Deze begeleiding is gratis en gebeurt vertrouwelijk. Vertrouwenspersonen bieden een luisterend oor en zoeken samen met de beschuldigde, de zwemorganisatie of de aangever naar een oplossing.


MEEDOEN 2023 in Nijmegen.

Ook in zwembad Dukenburg kunt u MEEDOEN.

Heeft u een brief gekregen van de gemeente Nijmegen voor deelname aan een activiteit in het kader van de MEEDOEN regeling, dan is een zwemactiviteit natuurlijk een geweldige sportieve mogelijkheid.

Wat biedt Zwembad Dukenburg u aan voor € 150 euro:

• 46 badenkaart, Recreatief (1 jaar geldig)

• 24 keer Aquasport (Aquarobics, AquaSportief, Aquaworkout (1 jaar geldig)

• 32 keer Senior Aquafit (1 jaar geldig)

• 28 keer Senioreninstuif (1 jaar geldig)

• 28 keer Vrouwennatinee (1 jaar geldig)

• 18 zwemlessen incl. inschrijfgeld (18 aaneengesloten weken geldig)
• 19 zwemlessen excl. inschrijfgeld (inschrijfgeld á € 18,00 verschuldigd) (19 aaneengesloten weken geldig)

Heeft u een keuze gemaakt of vragen, neem contact op of kom naar het zwembad. Vergeet niet de QR code en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.


MEEDOEN 2022 in Nijmegen.

Wat bood Zwembad Dukenburg u aan voor € 150 euro:

• 50 badenkaart, Recreatief (1 jaar geldig)

• 26 keer Aquasport (Aquarobics, AquaSportief, Aquaworkout (1 jaar geldig)

• 35 keer Senior Aquafit (1 jaar geldig)

• 31 keer Senioreninstuif (1 jaar geldig)

• 30 keer Vrouwennatinee (1 jaar geldig)

• 19 zwemlessen incl. inschrijfgeld (19 aaneengesloten weken geldig)
• 20 zwemlessen excl. inschrijfgeld (inschrijfgeld á € 17,50 verschuldigd) (20 aaneengesloten weken geldig)

 

Leergeld

Informatie vraagt u aan een van onze receptiemedewerkers of kijk op: www.leergeldnijmegen.nl/hulp-voor-mijn-kind/zwemmen-voor-mijn-kind-wat-aanvragen


Calamiteiten – EHBO

Volgt…


 

Bezoekadres

logo-small

Zwembad Dukenburg
Meijhorst 7041
6537 EP Nijmegen

Informatie

Telefoon (024)844 2348
info@zwembaddukenburg.nl

Route

Bus

Lijn 331 richting Weezenhof
Rijdt elke 30 minuten en stopt op 5 minuten loopafstand (300 meter) halte Meijhorst – Sporthal.
Lijn 6 richting Malvert
Rijdt elke 15 minuten en stopt na 17 minuten op halte Malvert – Orangerie.

Trein

Station Nijmegen Dukenburg ligt op ca. 3 km en 7 autominuten afstand. Elk half uur is er een (directe) busverbinding.

Openbaar vervoer:    9292ov

AUTO

Vanaf richting Venlo: volg de A73 en neem afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg rechts de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg en sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.

Vanaf richting Nijmegen/Beuningen: volg de A73 en neem (de E31) afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg links de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.