Kleedruimte voor de kinderen waarvan de ouders geen QR-code hebben.

Dames, heren,

Om ook de kinderen waarvan de ouders geen QR-code hebben toch de gelegenheid te bieden om hun kinderen de zwemles te laten bijwonen hebben we 2 kleedhokken in de gang voor de toegangsdeuren naar het zwembad gebouwd. Voor degene die het betreft hier kunt u de kinderen voor de les helpen met omkleden waarna de kinderen worden opgehaald door een medewerker van het zwembad. Uiteraard is het wel zaak dat u de zwempas aan u kind meegeeft, zodat we hem of haar kunnen registreren. Na de les worden de kinderen door een medewerker van het zwembad terug gebracht naar deze kleedruimte.

Wel willen we er u op wijzen dat u op tijd moet zijn voor de les, dus minimaal 10 minuten van te voren aanwezig. Te laat houdt in dit geval in dat u kind niet kan deelnemen aan de les. Wij hebben nu eenmaal niet de mogelijkheid om continu kinderen te begeleiden. Ook willen wij u vragen bij het einde van de les op tijd te zijn om te voorkomen dat u kind zonder toezicht alleen in de hal moet wachten.

Natuurlijk begrijpen wij dat dit niet ideaal is, helaas is de keuze beperkt, dit of niets.

Met sportieve groet,

Georg Dietrich

Bezoekadres

logo-small

Zwembad Dukenburg
Meijhorst 7041
6537 EP Nijmegen

Informatie

Telefoon (024)844 2348
info@zwembaddukenburg.nl

Route

Bus

Lijn 331 richting Weezenhof
Rijdt elke 30 minuten en stopt op 5 minuten loopafstand (300 meter) halte Meijhorst – Sporthal.
Lijn 6 richting Malvert
Rijdt elke 15 minuten en stopt na 17 minuten op halte Malvert – Orangerie.

Trein

Station Nijmegen Dukenburg ligt op ca. 3 km en 7 autominuten afstand. Elk half uur is er een (directe) busverbinding.

Openbaar vervoer:    9292ov

AUTO

Vanaf richting Venlo: volg de A73 en neem afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg rechts de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg en sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.

Vanaf richting Nijmegen/Beuningen: volg de A73 en neem (de E31) afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg links de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.