Geldigheid pasjes, meerbadenkaarten leskaarten enz

Inmiddels zijn er diverse bezoekers van Zwembad Dukenburg die vragen hebben bij de geldigheid van de meerbadenkaarten, zwemles kaarten, kaarten voor Aquasporten enz.

Ondanks het feit dat de kosten voor huur, energie en personeel ook voor Stichting Zwembad Dukenburg, tot zover nu bekend, gewoon doorlopen en we zeker geen 100% schade vergoeding krijgen hebben we wel besloten onze klanten tegemoet te komen.

Vanaf 16 maart worden de kaarten verlengd. Als u kaart na 16 maart bijvoorbeeld nog 1 week geldig was, of dat u bijvoorbeeld nog een geldige kaart had waarop nog 3 lessen stonden dan wordt u kaart verlengd met de periode die de kaart nog geldig was of met het aantal lessen dat u tegoed had. Deze verlenging gaat in vanaf het moment dat de activiteit waarvoor u kaart geldig is weer wordt opgestart.

Voorbeeld donderdag 14 mei is er weer gelegenheid tot banenzwemmen. Dus vanaf donderdag bent u weer in de gelegenheid om te gaan zwemmen. Vanaf donderdag wordt u kaart verlengd met de periode die u nog tegoed had.

Heeft u of uw kind zwemles, en de zwemles start misschien pas weer na de zomervakantie. Dan is de startdatum van de zwemles de datum vanaf wanneer er weer lessen worden afgeschreven.

Sommige uren zullen worden aangepast, wordt bepaald door de wettelijke voorschriften omtrent bezetting en zwemduur. Dit houdt niet in dat dit restitutie of kortingen met zich meebrengt. Dit geld helaas ook voor het gratis verstrekte bakje koffie of Thee tijdens de SAF lessen.

Verder is het zo dat zodra de activiteiten weer zijn gestart het een vrije keuze is om hier aan mee te doen of niet. Komt u niet, begrijpelijk maar u keus. Lessen gaan wel van de kaart af. En ook de geldigheidsduur gaat weer in vanaf het moment dat de activiteit weer aangeboden wordt.

Voor een aantal activiteiten gaat er gebeld worden om het aantal deelnemers te kunnen bepalen en /of evt. gewijzigde tijden te bespreken.

Helaas geld ook vol is vol dan kunt u even wachten maar helaas niet in het zwembad.  Ook vergoeden wij geen reiskosten.


  


Nieuws

Bezoekadres

logo-small

Zwembad Dukenburg
Meijhorst 7041
6537 EP Nijmegen

Informatie

Telefoon (024)844 2348
info@zwembaddukenburg.nl

Route

Bus

Lijn 331 richting Weezenhof
Rijdt elke 30 minuten en stopt op 5 minuten loopafstand (300 meter) halte Meijhorst – Sporthal.
Lijn 6 richting Malvert
Rijdt elke 15 minuten en stopt na 17 minuten op halte Malvert – Orangerie.

Trein

Station Nijmegen Dukenburg ligt op ca. 3 km en 7 autominuten afstand. Elk half uur is er een (directe) busverbinding.

Openbaar vervoer:    9292ov

AUTO

Vanaf richting Venlo: volg de A73 en neem afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg rechts de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg en sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.

Vanaf richting Nijmegen/Beuningen: volg de A73 en neem (de E31) afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg links de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.