Vrijwilliger worden

 Nog een weekend en dan kunnen we weer zwemmen. Het nieuwe seizoen begint. Vanaf maandag 28 augustus starten we weer met de zwemlessen en pakken we het officiële rooster weer op. Dit houdt in dat we iedere werkdag weer open zijn van 07.00 uur tot ongeveer 22:00 uur. En natuurlijk ook de weekenden zijn we weer open. Niet zo vroeg als door de weeks en ook bijna nooit zo laat.

Om dit veilig, verantwoord en betaalbaar te kunnen blijven doen zijn we op zoek naar vrijwilligers voor de receptie en een beetje horeca. Ook al kan je maar een paar uurtjes, bijvoorbeeld ’s morgens van 07:00 tot 09:00 uur of ’s avonds of 1 keer in 14 dagen, dan kunnen we je hulp goed gebruiken.

Mede door de inzet van onze vrijwilligers kunnen wij er voor zorgen dat Zwembad Dukenburg voor Nijmegen behouden blijft. Dus wil je wat doen voor Dukenburg meld je dan aan of wil je meer weten neem dan contact op met Georg Dietrich, 024-8442348. Een mailtje kan natuurlijk ook. info@zwembaddukenburg.nl. En een PB via FB is ook een mogelijkheid. 


  


Nieuws

Bezoekadres

logo-small

Zwembad Dukenburg
Meijhorst 7041
6537 EP Nijmegen

Informatie

Telefoon (024)844 2348
info@zwembaddukenburg.nl

Route

Bus

Lijn 331 richting Weezenhof
Rijdt elke 30 minuten en stopt op 5 minuten loopafstand (300 meter) halte Meijhorst – Sporthal.
Lijn 6 richting Malvert
Rijdt elke 15 minuten en stopt na 17 minuten op halte Malvert – Orangerie.

Trein

Station Nijmegen Dukenburg ligt op ca. 3 km en 7 autominuten afstand. Elk half uur is er een (directe) busverbinding.

Openbaar vervoer:    9292ov

AUTO

Vanaf richting Venlo: volg de A73 en neem afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg rechts de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg en sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.

Vanaf richting Nijmegen/Beuningen: volg de A73 en neem (de E31) afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg links de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.