Nog meer zieken

Soms zit het mee en soms tegen. Bij ons zit het op dit moment heel erg tegen. Waar je hoopt op spoedig herstel wordt je op je vingers getikt door de realiteit. We hebben nog geen herstelmeldingen, wel nog meer uitval. En ook Irma ligt op dit moment ziek op bed. Het is frustrerend voor onze medewerkers en zeker ook voor u als klant. Voor komende week worden bijna alle activiteiten gecanceld. Zodra er iets veranderd houden wij u zoveel mogelijk op de hoogte. Maar zelfs het persoonlijk nabellen wordt door de vele zieken moeilijk.

Hoewel het overmacht is willen wij toch onze excuses aanbieden en hoe frustrerend ook vragen om u begrip.

Bezoekadres

logo-small

Zwembad Dukenburg
Meijhorst 7041
6537 EP Nijmegen

Informatie

Telefoon (024)844 2348
info@zwembaddukenburg.nl

Route

Bus

Lijn 331 richting Weezenhof
Rijdt elke 30 minuten en stopt op 5 minuten loopafstand (300 meter) halte Meijhorst – Sporthal.
Lijn 6 richting Malvert
Rijdt elke 15 minuten en stopt na 17 minuten op halte Malvert – Orangerie.

Trein

Station Nijmegen Dukenburg ligt op ca. 3 km en 7 autominuten afstand. Elk half uur is er een (directe) busverbinding.

Openbaar vervoer:    9292ov

AUTO

Vanaf richting Venlo: volg de A73 en neem afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg rechts de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg en sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.

Vanaf richting Nijmegen/Beuningen: volg de A73 en neem (de E31) afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg links de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.