Registratie plicht i.v.m. Corona

Registratie plicht.

 

 

Beste bezoekers van Zwembad Dukenburg.

De richtlijnen voor het bezoek aan het zwembad zijn sinds vandaag 1 juli 2020 aangepast. We mogen weer wat meer. Hierover volgen vandaag nog een aantal berichten.

Echter we moeten ook weer wat meer. We moeten nu een registratie bijhouden van iedere bezoeker van het zwembad. (moesten we eigenlijk al, alleen kwamen er tot nu toe bijna alleen maar pashouders).

Wat houdt dit in, bezoekers van Zwembad Dukenburg, moeten worden geregistreerd. Voor pashouders is dit al geregeld omdat zij automatisch bij een bezoek in het computersysteem worden geregistreerd.

Echter voor bezoekers die een los kaartje kopen om te zwemmen of om andere redenen in het zwembad komen

 

bijvoorbeeld een vergadering of werkzaamheden is dit anders.

Aan de receptie zal aan u dan om de volgende persoonlijke gegevens worden gevraagd die wij noteren.

Voornaam

Achternaam

Geboortedatum

Telefoonnummer

Email adres

Postcode of Straatnaam

Huisnummer

 

Indien geen postcode ook de Woonplaats.

Deze gegevens moeten wij 4 weken bewaren. Na deze termijn zullen deze worden vernietigd. Deze gegevens mogen alleen worden gebruikt om u te kunnen benaderen als er op het moment van een Corona besmetting door overheidsinstanties om wordt gevraagd. Deze gegevens zullen door ons verder nergens voor worden gebruikt.

De reden mocht er een besmetting met Corona plaatsvinden dan moet er bepaald kunnen worden met wie er contact is geweest.

Uiteraard kunnen wij u niet verplichten om deze gegevens aan ons te verstrekken. Maar helaas houdt dit dan wel in dat wij u niet kunnen toelaten in Zwembad Dukenburg.

Bij twijfel of de juiste gegevens aan ons worden verstrekt zullen onze receptiemedewerkers u om legitimatie vragen. Uiteraard is ook dit geheel vrijblijvend om aan mee te werken. Maar ook dan geldt dat u de toegang kan worden geweigerd als u niet aan het verzoek voldoet.

Mocht u hierover nog vragen hebben kunt u contact opnemen met Georg Dietrich of gedurende zijn vakantie met Hans Heinink.

Met sportieve groet,

Georg Dietrich

Bedrijfsleider.

Bezoekadres

logo-small

Zwembad Dukenburg
Meijhorst 7041
6537 EP Nijmegen

Informatie

Telefoon (024)844 2348
info@zwembaddukenburg.nl

Route

Bus

Lijn 331 richting Weezenhof
Rijdt elke 30 minuten en stopt op 5 minuten loopafstand (300 meter) halte Meijhorst – Sporthal.
Lijn 6 richting Malvert
Rijdt elke 15 minuten en stopt na 17 minuten op halte Malvert – Orangerie.

Trein

Station Nijmegen Dukenburg ligt op ca. 3 km en 7 autominuten afstand. Elk half uur is er een (directe) busverbinding.

Openbaar vervoer:    9292ov

AUTO

Vanaf richting Venlo: volg de A73 en neem afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg rechts de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg en sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.

Vanaf richting Nijmegen/Beuningen: volg de A73 en neem (de E31) afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg links de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.