We mogen weer opstarten

We zijn weer een heel klein beetje blij. Vanaf dinsdag 16 maart kunnen en mogen we weer beginnen met het geven van zwemlessen aan kinderen tot en met 12 jaar. Uiteraard realiseren wij ons dat dit inhoudt dat we nog een hoop mensen teleur moeten stellen. Maar het is in ieder geval een klein stapje in de goede richting. En nu maar hopen dat we snel weer open mogen voor meer activiteiten.

Voor de ouders van de kinderen die zwemles hebben gelden dezelfde regels als voor de sluiting. Kinderen komen met hun badkleding onder hun overkleding naar het zwembad. Als ouder brengt u, uw kind naar het badje waar de les is. Hierna verlaat u het zwembad. Het is, helaas, NIET TOEGESTAAN in de hal voor het zwembad / wijkcentrum te wachten. U moet dus echt naar buiten.

5 minuten voor einde zwemles mag u naar binnen en haalt u, uw kind weer op. Hierna kunt u, uw kind aankleden in de kleedcabines. Douchen is nog niet toegestaan.

Bezoekadres

logo-small

Zwembad Dukenburg
Meijhorst 7041
6537 EP Nijmegen

Informatie

Telefoon (024)844 2348
info@zwembaddukenburg.nl

Route

Bus

Lijn 331 richting Weezenhof
Rijdt elke 30 minuten en stopt op 5 minuten loopafstand (300 meter) halte Meijhorst – Sporthal.
Lijn 6 richting Malvert
Rijdt elke 15 minuten en stopt na 17 minuten op halte Malvert – Orangerie.

Trein

Station Nijmegen Dukenburg ligt op ca. 3 km en 7 autominuten afstand. Elk half uur is er een (directe) busverbinding.

Openbaar vervoer:    9292ov

AUTO

Vanaf richting Venlo: volg de A73 en neem afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg rechts de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg en sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.

Vanaf richting Nijmegen/Beuningen: volg de A73 en neem (de E31) afrit 2 Nijmegen – Dukenburg. Volg links de van Boetbergweg / s104 en de van Apelterenweg sla links af naar de Meijhorst. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. U kunt gratis parkeren.